Нещодавно в ЗМІ облетіла інформація про те, що Тарзан зрадив дружині Наташі Корольової. Однак ситуація, яка склалася навколо сім'ї виглядає дуже неоднозначною. Схоже, Наташа пробачила чоловіка-стриптизера, з яким живе в шлюбі вже 20 років, але скандал продовжує роздуватися і обростати все новими чутками. Нещодавно у своєму Instagram зірка опублікувала миле фото, на якому з'явилася в образі з 90-х.

Читайте Знай в Google News!

"Створюючи з моїми талановитими друзями цей образ @kuchumova_selya @galantnyy @anastasiaodels, і згадуючи 90-ті, можу сміливо сказати - я їм вдячна! Ця божевільна епоха хаосу і труднощів, що подарувала багатьом шанси на зміни, які вимагали їх серця, можливість експериментувати, і головне – виживати! Загартовувати характер і виживати в будь-яких ситуаціях, коли полиці магазинів були порожні, коли на їжу були талони, коли кримінальний світ вийшов на авансцену, а шахраї екстракласу («МММ», «Володаря») обчищали народ як липку! Але при всьому при цьому – ця епоха інтуїтивно прийнятих понять і моральних норм, які нас об'єднували і не перетворили в шакалів. Епоха, коли словами ми не кидалися: розуміючи, що "за базар треба відповідати" і, часом, відповідати головою! Молодь, візьміть собі це на замітку, неважливо, який за вікном рік - за гнилий базар завжди треба відповідати!",- написала Корольова у підписі до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня
Показати ще