Українська співачка, а також громадський і політичний діяч Анастасія Приходько намагається щодня радувати своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram. Вона є заслуженою артисткою України, яка почала співпрацю з продюсером Костянтином Меладзе після "Фабрики зірок 7".

Читайте Знай в Google News!

Зараз вона опублікувала фото зі своїм чоловіком Олександром. Сьогодні йому виповнилося 36 років, тому виконавиця не упустила можливості, щоб не привітати його публікацією в соціальній мережі. Анастасія заявила, що він є найкращим чоловіком на планеті.

"Ти єдиний мій найближча людина на цій планеті і мій найкращий друг! Я так хочу щоб у тебе все задумане збулося, душевного спокою і міцного здоров'я! Я рада що ми сьогодні вдома святкуємо твоє свято і всі твої близькі друзі поруч, і всі йдуть і йдуть...",- написала вона.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Коментатори теж приєдналися до привітань: "Який шикарний стіл накрила, крутіше ресторану. Сімейного благополуччя", "Настен, нехай так буде завжди", "Урааа, з ДР, нехай все буде як задумали".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали "качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"