Олена Краснова відома завдяки звістці про її роман з онуком Алли Пугачової — 29-річним Микитою Пресняковим. Вона вийшла за нього заміж 27 липня 2017 року і відтоді встигла відкрити з ним спільний бізнес. Сам Микита є актором, музикантом і солістом групи "MULTIVERSE".

Читайте Знай в Google News!

На її аккаунт в Instagram підписано понад 140 тисяч чоловік і дівчина любить радувати своїх шанувальників якісними фотографіями з фотосесій. Зараз вона виклала серію знімків, у підписі до яких зізналася в любові Москві.

"Обожнюю висоту, американські гірки, тарзанки і все в цьому дусі)) з дитинства була з шилом в 🍑 і любила скрізь лазити) не дарма на УЗД мамі сказали, що буде 100% хлопчик і зустрічали мене з пологового будинку в блакитному конверті", — написала вона в публікації. А на фотографіях знаходиться на даху одного з московських будинків.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Альона, фото прекрасні! Як вам вдалося потрапити на дах будинку?) У Москві даху закриті", "Ви настільки витончена, вишукана і жіночна, навіть і не подумала б, що екстрим це про вас!", "Я була на цьому місці", — написали підписники в коментарях до фотографій.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали "качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"