Радянський і російський актор, виконавець, стриптизер і бодібілдер Сергій Глушко, який більш відомий під псевдонімом Тарзан, близько місяця тому опинився в центрі грандіозного скандалу, куди потрапила і його дружина Наташа Корольова. Сергій зраджував своїй дружині з 28-річною починаючою актрисою Анастасією Шульженко і зізнався в цьому в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

Поступово громадськість перестає цікавитися подібними новинами, проте Тарзан продовжує всілякими способами спокутувати свою провину перед королевою. І зараз він опублікував у себе в Instagram фотографію з жіночою рукою на торсі, яку підкріпив віршем, присвяченим його дружині.

У вірші йдеться про одного хлопця, який нібито живе в казці, але в певний момент в різнокольорові фарби його життя хтось наважується плюнути слиною. З тих пір у нього немає можливості крикнути через те, що його ніхто не почує. Крім того, сльози громадськість теж не зрозуміє.

Популярні новини зараз
РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Однак згодом він був настільки розчавлений, що заговорив з ангелами і одним з них виявилася вона. Швидше за все, мова йде про дружину.

"Вам випробування були послані згори, щоб зрозуміти, наскільки мудра, сильна і чудова жінка поруч з вами!", "Сергійко! Вірш хороший! Не треба було виносити сварок з "хати"! Жили б як жили, не тужили! А так, ніби навмисне, для піару все це придумали!!", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали " качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"