Українська дворазова чемпіонка світу з бальних танців, а також відома багатьом завдяки перемозі на українському проекті "Танці з зірками", Олена Шоптенко не надто часто радує своїх шанувальників новими фотографіями в соціальній мережі Instagram, проте іноді знімки все ж з'являються.

Читайте Знай в Google News!

На її акаунт підписано понад 290 тисяч осіб. Шоптенко була одружена з іншим танцюристом і учасників "Танців з зірками" Дмитром Дікусаром. А зараз перебуває у відносинах з Олексієм Івановим, у яких в 2018 році народився хлопчик, названий ім'ям батька.

Зараз вона опублікувала знімок, зроблений в Києві. Вона відображена зі зворотного боку пожежної драбини біля одного з будинків. На ній можна помітити шорти, черевики і кофту бежевого кольору. "Спіймана в спробах втекти від запланованих справ", - написала вона під публікацією.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

"Яка ви красива!", "Втекти з дому", "Мдааа... іноді хочеться так зробити. Щасливий той у кого виходить. Але тільки іноді", "Це треба було додуматися креативникам, але ніжну розумницю-красуню - і на залізні сходи....",- написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, "Колишня" Притули покосилася після невдалої пластики? У красуні вирячилися очі і губи стали " качиними"

Як повідомляв "Знай.ua", Старий Вовк Сергій Жуков з "Руки вгору" вплутався в якусь "дичину", артиста закидали яйцями.

Знай.ua писав, зірки "Жіночого Кварталу" зібралися в політику? Кекелія і Адамчук заінтригували своєю "силою"