Скандально відома російська балерина Анастасія Волочкова, яка прославилася не стільки професіоналізмом, як любов'ю до лазні і шпагатів в бікіні, що неодмінно показує на своїй сторінці в соцмережі Instagram. Цього разу зірка показала публіці миле фото з мамою і донькою, а в підписі до нього поділилася радістю.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Настя відображена в гримерці театру, мабуть, перед виставою. На знімку можна побачити її маму Тамару і дочку Аріадну, які прийшли підтримати балерину під час її виступу. У підписі до публікації Волочкова написала: "Я так хвилювалася перед вчорашньою прем'єрою! Ми 7 місяців не виходили на сцену... Зовсім інші відчуття в тілі. Я працювала останній тиждень по 7 годин на день на пуантах. Ноги були стерті в кров. А підтримати мене перед виставою в гримерку прийшли самі мої дорогі і близькі! Матуся і донечка Аріадна @ariadna_volochkova. Мама спеціально приїхала з Пітера. І така підтримка для мене з боку моїх улюблених дівчаток неоціненна".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Нагадаємо, змарніла Волочкова шокувала фігурою у вузькому платті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Волочкова налякала небеса спробою дотягнутися до них шпагатом.

Також портал "Знай.ua" писав, що Волочкова розклала свій гігантський делікатес, запахло морем по всій окрузі.