Відома співачка Даша Астаф'єва, яка була чи не першою українською дівчиною на обкладинці Playboy, і яка просто запала в душу покійного нині Х'ю Хефнера, не втомлюється радувати шанувальників спокусливими експериментами і еротичними фотосесіями. У своєму Instagram зіркова красуня часто публікує відверті знімки.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу 35-річна артистка поділилася думками про вдячність, тим самим відповівши всім заздрісникам і "диванним" експертам.

"Вміння цінувати і подяка. Дві якості, які вважаю невід'ємними у будь-якого, хто загадує бажання, і в принципі бажає жити краще. Так влаштований світ! І це просто негласне правило. Найчастіше про нього мовчать, але його точно знають люди, які чогось домоглися.

На противагу додаються скиглії та заздрісники. Ті, хто вважає, що комусь пощастило. А самі ніколи не скажуть дякую, не помітять, елементарно промовчать... Такі, завжди будуть отримувати маленьку зарплату, писати злі коментарі і рахувати чужі гроші. Вони завжди будуть поруч, щоб кожен раз, тобі нагадувати "що там на дні".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ми не можемо чекати хороших часів, поки нам дають поради нероби, поки нас вчать ті, кого ніхто не питає. Ми можемо радіти життю. І говорити дякую собі. Ми можемо робити добрі справи кожен день. Починаючи з себе. Хіба це не привід, щоб бути вдячним?" - написала Астаф'єва.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Даша Астаф'єва в одній білизні показала вдвічі більше звичайного.

Як повідомляв портал Знай.uа, Даша Астаф'єва роздвоїлася заради Playboy: грудей багато не буває.

Також портал Знай.uа писав, що Даша Астаф'єва знялася в новій інтригуючій фотосесії для журналу Playboy.