Популярна американська телезірка, модель і світська левиця Кім Кардашьян, яка нещодавно оскандалилася через стосунки з чоловіком Каньє Вестом, часто ділиться в соцмережі Instagram пікантними фотографіями і відео.

Читайте Знай в Google News!

Цього разу зіркова красуня порадувала шанувальників новими знімками, на якому з'явилася біля берега приватного тропічного острова в Карибському морі. Кім позує в дуже спокусливому образі – бежевому бікіні, незвичайних окулярах і бандані від люксового бренду Louis Vuitton.

"Це 40! (переклад з англ, - ред.)", - написала Кардашьян.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Варто зазначити, що нещодавно знаменитість відзначила ювілей у компанії сім'ї та близьких друзів. У коментарях підписники відзначили красиві пишні форми Кім і почали вітати її з 40-річчям.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Кім Кардашьян відзначила свої 40 величезним тортом: що більше – попа, або десерт.

Як повідомляв портал Знай.uа, Кардашьян плюнула на забобони і з розмахом відсвяткувала 40 років: цілий острів на одну п'яту точку.

Також портал Знай.uа писав, 64-річна мама сімейства Кардашьян - Дженнер Кріс стала фігуранткою кримінальної справи – її звинуватили в сексуальних домаганнях.