Анна Заворотнюк-24-річна дочка відомої російської акторки Анастасії Заворотнюк, яка довгі місяці бореться з онкологією. Дівчина активний користувач Instagram, де часто радує шанувальників своїх і маминих яскравими кадрами зі свого життя. Так, нещодавно дівчина показала в соцмережі миле відео своїх розваг за містом.

Читайте Знай в Google News!

Перед камерою Анна з'явилася в цікавій локації - вона впевнено крокує по польовій дорозі, з двох сторін якої густий ліс. На прогулянку красуня вийшла в цікавому образі - на ній коротеньке світле плаття, поверх якого вона накинула темну курточку, а на її ногах довгі чорні чоботи. Волосся красуні розпущене і трохи розпатлане, а на обличчі легкий макіяж і мила посмішка, видно, що вона насолоджується моментом. У підписі до ролика Заворотнюк залишила кілька емодзі. Фоловери дівчини не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію, засинаючи компліментами в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, онкохвора Анастасія Заворотнюк на межі життя і смерті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що відома співачка терміново звернулася до світу через Заворотнюк.

Також портал "Знай.ua" писав, що донька тяжкохворої Заворотнюк шокувала новими знімками.