Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк, яка підкорила не тільки Новий канал, а й Український Instagram, часто радує публіку яскравими публікаціями в соцмережі. Так, цього разу зіркова красуня показала в соцмережі палкі фото, на яких позує в компанії гарячого красеня – хореографа Іллі Падзіни.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках, які були зроблені, мабуть, під час зйомок чергового випуску "Танців з зірками", Леся позує у відвертому вбранні. На ній темне блискуче плаття, під яким визирає сексуальна чорна білизна. Вона пристрасно притискається до танцюриста і дозволяє йому чіпати її стегна. У підписі до публікації Нікітюк написала: "шикарний вигляд – шикарний вечір. І прикольний Dance, кайфанула прям. Дивилися ? Як вам? @tanci1plus1. Photo @rostickdesign. Mua @my.shura. Look @olgaslon & Co. Hair @prus_hairstylist. Хлопчина, який тримає мене за стегно, хореограф @ilyapadzina". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію зірки, її і танцюриста завалюють комплементами в коментарях до фото.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Нагадаємо, весела Леся Нікітюк прикрила оголене тіло булочкою.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що груди Никитюк ледь не випала з платтячка.

Також портал "Знай.ua" писав, що Леся Нікітюк показала ідеальне тіло в Єгипті, могла б затьмарити Клеопатру.