У мережі з'явилися знімки сина популярної української співачки Тіни Кароль Веніаміна, який здивував шанувальників мами дорослим виглядом видом. До слова, хлопець не полінувався написати мамі листа англійською мовою.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки новій публікації Тіни Кароль в мережі Facebook.

Публікація Тіни Кароль, скріншот: Facebook
Публікація Тіни Кароль, скріншот: Facebook

Так, на фотографії 11-річний Веня позує в простій домашній обстановці. Хлопчик стоїть перед камерою в шкільній формі і окулярах, і мило посміхається. При цьому можна помітити, що, в порівнянні з минулими його фото, Веня значно підріс.

Популярні новини зараз
Подивися уважно у трудову книжку: через ці "записи" українці залишаються без пенсії Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Біжіть до свого лічильника на початку квітня: українцям уточнили важливий нюанс щодо зняття показників Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Зазначимо, що його мама не так часто ділиться кадрами з сином, по напевно вважаючи за краще тримати хлопчика подалі від камер і суспільної уваги.

Шанувальники Кароль не могли не прокоментувати фото її сина:"Дуже хороший хлопчик", "Красунчик який", "Який гарний хлопчик", "Мамин красень", "Мамина гордість. Як же він схожий на Женю", - пишуть фанати Тіни.

Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram
Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram

Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram
Коментарі під публікацією, скріншот: Instagram

Коментарі під публікацією, скріншот: Facebook
Коментарі під публікацією, скріншот: Facebook

Додамо, що Веніамін – син Кароль від її покійного чоловіка Євгена Огіра, який пішов з життя в 2013 році після важкої боротьби з онкологічним захворюванням.

Варто також нагадати нашим читачам, що Тіна Кароль опублікувала на своїй сторінці серію нових знімків. На фото вона постала в білосніжній сукні, яка відкриває пишне декольте співачки. Тоненькі бретельки, здається, ледь-ледь стримують натиск грудей артистки. Увагу привертає також високий розріз, який оголює стрункі ноги Тіни.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, Тіна Кароль виставила груди напоказ у дивній сукні та шкіряних рукавичках.

Як повідомляв Знай.uа, ворожнеча Лободи і Лорак триває 15 років, що не поділили красуні: названо справжню причину сварки.

Знай.uа писав, поки Балан не бачить: Тіна Кароль попалася на флірті з новим чоловіком.