Український актор Микита Вакулюк, який став відомим завдяки зйомкам у популярному серіалі "Школа", поділився унікальними знімками у воді. Фотографії та короткий пост він виклав на своїй сторінці в Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Микита Вакулюк вирішив показати душу на чорно-білих знімках ну і звісно, своє ідеальне тіло, яке загадково виглядає з каламутної води.

" Реквием по лету", - лаконічно написав актор. Микита Вакулюк

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Красунчик не часто ділиться з підписниками моментами особистого життя, але на цей раз змусив дівчат тремтіти, коли показав оголене тіло з татуюванням.

"Болею от твоей татухе на груди", - написала підписниця, на що Вакулюк відповів: "Поправляйся", а дівчина виправилась, що не хворіє, а балдіє від тату на грудях.

"Вау😍 Очень круто🍭🔥❤️😘", " love this photo so much🥺🥺😭🔥🔥🔥🔥🔥🔥💙💙💙💙💙💙😍😍😍😍😍😍😍😍😍so great", "Какой клевый🤤😍", - пишуть користувачі.

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот повідомлення
Скріншот повідомлення

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Скріншот коментарів
Скріншот коментарів

Для Микити Вакулюка роль у серіалі "Школа" стала першою головною роллю в кар'єрі. Микита зіграв вчителя англійської мови та за сумісництвом сина директора школи "Алекса". До цього він знімався в епізодах таких серіалів, як "Последний янычар", "Відділ 44" тощо.

Також красунчик знявся у кліпах гурту "ВІА Гра" "Это было прекрасно", Вакулюк знявся у кліпах Наталії Корольової "Нет слова я", Юлії Думанської "Пробач".

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, татуйований актор звів з розуму мільйони жінок, Бреду Пітту час на пенсію: "Я загинула і бачу янгола"

Як повідомляв портал "Знай.ua", Анастасія Приходько без макіяжу спокусила волохатого красеня: "Яка я Л*шара"

Також "Знай.ua" писав, що друг Зеленського з "Квартал 95" забув зняти маску у найвідповідальніший момент.