Відома українська співачка Джамала відверто розповіла про материнство і те, як їй вдається поєднувати з кар'єрою артистки. У неї з чоловіком Сеїт-Бекіром двоє синів: дворічний Емір-Рахман і Селім-Гірай, який народився 19 червня 2020 року. Про це вона розповіла в проекті Vogue.ua і бренду дитячих колясок Anex.

Читайте Знай в Google News!

Джамала розповіла, що дізналася про себе нового після народження дітей.

"Раніше я вважала себе нетерплячою. Тепер Я розумію, що разом з материнством прийшло терпіння. Наприклад, зараз я годую малюка п'ять разів вночі, і тому не сплю. Точніше, сплю уривками. Реагувати нормально на таку тривалу відсутність сну-це теж вимагає прийняття і терпіння. Я просто усвідомила, що, будь ти хоч Beyonce, якщо у тебе немовля, в цій справі тобі ніхто не допоможе. Це треба пережити, пережити терпляче. (Сміється)", - каже Джамала.

Джамала з чоловіком, фото: Vogue
Джамала з чоловіком, фото: Vogue

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Виїзд з України зміниться 18 березня: які нововведення чекають на всіх вже в понеділок Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок
Показати ще

Співачка зізнається, що у неї зараз дуже незвичайний період, коли перетинаються два абсолютно різних розкладу: вона всю ніч прокидається, годує Селіма, а вранці дуже хоче спати, а о 7:30 до неї вдається Емір і хоче поспілкуватися.

"Я вважаю, що абсолютний подвиг-поєднувати роботу і грудне годування. Всі жінки, яким це вдається, - для мене героїні. Це дуже важко. Всі навколо говорять:" це ж прекрасно"," це диво"," це синхронізація"," це природність", але коли ти працюєш — це не природно щогодини відриватися від роботи і годувати. Уявіть, я їду на зйомки кліпу, де я 10 годин на кадрі, або в студію на запис, а паралельно думаю про годування... У мене кожен день зараз такий", - каже Джамала.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Джамала через тривалий карантин почала роздавати найцінніше.

Як повідомляв Знай. ua, Джамалу обізвали "мамою-квочкою", і ось що вона відповіла.

Також Знай. ua писав, що Джамала показала, як Бог ощасливив її сім'ю.