Нещодавно відомий український артист Віктор Павлік вразив публіку важливою подією свого життя - 54-річний артист одружився зі своєю молодою асистенткою Катериною Реп'яховою. 25-річна дівчина, яка стала дружиною виконавця, часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram, і це раз не став винятком. Катя виклала в мережу досить відверте фото, на якому позує оголеною.

Читайте Знай в Google News!

На новому знімку Катерина відображена на цікавому світлому тлі, вона стоїть ніби в збентеженій позі. На ній довга картата спідниця, а ось зверху немає нічого, навіть білизни, але до плеча Катя притискає незвичайну квітку. Її волосся акуратно укладене, а на обличчі легкий макіяж, вона з серйозним виглядом дивиться в камеру. У підписі до публікації Реп'яхова написала: "Зараз я відчуваю себе такою ж безпорадною, як на цій фотографії... просто хочеться, щоб у всіх, все було добре. До речі, які у вас бажання і мрії? У мене бажання одне: поїхати на гастролі на довго-довго". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію дружини Віктора Павліка.

Катерина Репяхова, фото - instagram.com/repyahovakate
Катерина Репяхова, фото - instagram.com/repyahovakate

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Нагадаємо, молода дружина Павліка відповіла на нападки через зовнішність.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що молода дружина Віктора Павліка визнала власні помилки.

Також портал "Знай.ua" писав, що молоденька дружина Віктора Павліка вперше після смерті сина видала мрію співака.