Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний і навіть злегка спокусливий кадр, на якому позував в абсолютно новому для себе образі.

Так, артист розсмішив несподіваним моментом шоу "Маскарад", де бореться за перемогу в команді Потапа і Наталії Могилевської проти Монатіка разом з виконавицею MARUV і танцюристом Владом Ямою. Цього разу сам шоумен і Яма мали спародіювати дружину Потапа, співачку Настю Каменських, санцювавши під її легендарний іспаномовний хіт "Elefante". Протистояння в коротеньких латексних сукнях було досить епічним, проте врешті-решт перемогу здобув Яма. Сам же Потап зі сміхом зізнався, що Ткач нагадав йому кохану набагато більше.

Страшний сон @kamenskux)))

Фолловери залишилися в захваті: "Істерика😂😂😂", "@yuriy_tkach Все як у пісні «У Мами вдома на кухні так добре»😃😂👍", "Мені здається шо це більше нічний кошмар Потапа😂😂🔥🔥 А так Юрчик кращий😻❤️", "Красотулька🔥 незрівнянна💋неповторна😍", "Блиск)", "Оце так поворот, красуня".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше