Італійський підприємець і медійна персона Джанлука Ваккі, відомий завдяки своїй яскравій зовнішності в солідному віці і запальним танцям, показав Гарячі Танці з вагітною коханою в лікарні. Нове відео він опублікував в Instagram.

Читайте Знай в Google News!

52-річний Джанлука Ваккі, який прославився на весь світ завдяки спортивному тілу і запальними танцями на яхті, з дня на день вперше стане батьком. Його 27-річна кохана-модель вже знаходиться в пологовому будинку.

І навіть в лікарняному одязі і під крапельницею жінка продовжує підтримувати свого коханого і позитивний настрій і танцює разом з ним в лікарняній палаті. Вони синхронно рухаються під музику і виглядають розслаблено і щасливо. І при цьому з руки жінки бовталася трубка крапельниці.

"У пологовій кімнаті намагаюся допомогти дочці народитися. Однак, я починаю думати, що вона не хоче мене бачити", - жартує чоловік.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

На останній секунді відео вони показали доктора, яка допоможе їх дитині з'явитися на світ.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, як виглядав танцюючий мільйонер Джанлука Ваккі до пластики, фотографії юних років італійського багатія.

Як повідомляв Знай. ua, "мільйонер-танцівник" Джанлука Ваккі закрутив вагітну красуню в курячому танці, пошарпали крильцями.

Також Знай. ua писав, що "танцюючий мільйонер" Джанлука Ваккі надів каблуки і оголив животик, на черзі макіяж