Відомий український танцюрист, член журі танцювального шоу "Танці з зірками", і тренер гумористичної програми "Ліга Сміху" Влад Яма не часто ділиться з шанувальниками подробицями особистого життя. Однак, час від часу на його сторінці в соціальній мережі Instagram все ж з'являються нові фото.

Нещодавно красуня-дружина знаменитості, Лілія, виставила зворушливий, буквально казковий кадр, взявши участь разом з коханим у новій фотосесії на одному з пляжів Київського моря. Так, парочка приміряла вбрання в одній колірній гамі - чорній, позуючи на тлі води і неба, суцільно затягнутого хмарами. При цьому Лілія ніжно тримала Влада за плечі, поки той дивився в кадр. Зірка одягла облягаючу чорну сукню з відкритими плечима, а жіночний образ доповнила прикрасою з крихітних намистин і камінчиків, спадаючим з її волосся, не забувши і про макіяж - виразні смокі айс граціозно підкреслили незвичайний колір очей Лілії.

ще один сюжет з нашої свіжої фотосесії.🥰♥️ Придумаєте назву до фото?) У вас так добре виходить 🤗♥️

Фолловери не пройшли повз: "фото шедевр Краса божевільна ваша пара дуже красива🔥 🔥 🔥"," Це фото просто підкреслює слово "заміжня" - за чоловіком️️👌. 😍 😍 😍 але й гарні ж ви !!!!! 😍 😍 😍 ", "Інь і янь🌹", " я за ним як за стіною🔥","ніжна підтримка❤️".

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще