Пам’ятаєте стіни своєї кімнати, коли вам було тринадцять років? Переконані, що як у більшості, вони були завішані постерами із зображенням кумирів. А от учасниця шоу «Хто зверху» (Новий канал) акторка «Жіночого Кварталу» Оля Жуковцова розказала, що вона в підлітковому віці збирала календарики із секс-символом 90-х. Здогадались, про кого йде мова?

– Я мала величезну стопку календариків із зображенням EL Кравчука, – розповідає Оля. – Використовувала їх, як карточки для гри. Щоразу вигадуючи нові забавки.

EL Кравчук, фото Viva.ua
EL Кравчук, фото Viva.ua

Такий факт про себе Оля розказала під час конкурсу «Правда чи брехня». А її супернику – ведучому Сергію Притулі, треба було вгадати, чи це правда. Акторка з таким захватом поділилася історію, що звісно, телеведучий повірив. Й не прогадав!

Сучасні підлітки не зрозуміли б такого захоплення. Колекціонування постерів, календариків, наклейок із зображенням кумирів набуло популярності у 2000 роках. Більше того, тоді на шкільних зошитах та щоденниках використовували обличчя селебритіс. Тож встояти від таких маркетингових пропозицій було неможливо.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Вмикайте щочетверга о 19:00 шоу «Хто зверху?» на Новому каналі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Ткач перетворився на Могилевську і перетанцював навіть Яму

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Юрій Ткач з "Квартал 95" розсмішив "дуже серйозним" заняттям

Також портал "Знай.uа" писав, що Юрій Ткач з "Квартал 95" раптово змінив національність