Відомий український телеведучий і блогер Олексій Дурнєв, який прославився своїми скандальними проектами і жартами про український шоу-бізнес, активно веде соціальні мережі, в тому числі і Іnstagram.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 34-річний ютубер розмістив на своїй сторінці в соцмережі свіже фото, на якому позує на вулиці в яскравій футболці та сірих джинсах. У підписі до кадру Дурнєв склав рейтинг того, що найбільше бісить на побаченнях.

Ловіть топ подразників на побаченнях і не повторюйте чужих помилок, як маленькі.

1. "Бісить, що їх немає". Просто потрібно бути ініціативніше, не чекати поки мужики або дівчатка хлинуть в твоє ліжко. Зараз же взагалі просто: зідзвонилися в zoom, випили кожен у себе на кухні, домовилися зустрітися в 2023 році. Казка! І всі задоволені – вмазані і кокетливі.

2. "Дратує, що побачення схожі на співбесіди". Так, дуже нудно постійно розповідати одне і теж: де вчився, як бабусю звуть, чого таке сонечко. Тому на побаченнях потрібно вибирати незвичайні теми. Обговоріть ваші шрами і дебілів. Друга тема просто діамантова.

3. "Бісить, коли не їмо, а тільки п'ємо каву". Підтримую. Я з дому вийшов, щоб що? На тебе подивитися? Так ти в інстраграмі цікавіший. Давай їсти! Ну які можуть спалахнути почуття на голодний шлунок? Ідіть в дупу зі своїм "може на каву?".

4. "Бісить, коли запізнюються на пару років". Так може людина просто вичікувала, коли ви з'їдете від батьків або чоловіка?

5. "Бісить, що потрібно збиратися на побачення, а не лежати в ліжку". Все бісить, що мається на увазі вставання з ліжка, я згоден. Я навіть зараз лежу.

6. "Бісить, що не можна говорити про свого психотерапевта". Що вам це "не можна". У світі є тільки дві речі, про які люди не здатні заткнутися, – марафон і "А ось мій психотерапевт говорить". Швидше дратує це.

7. "Бісить, що на першому побаченні ніхто не хоче дивитися "Дурнєв дивиться сторіс". Тобто? Так, алло. А що ви тоді на цих своїх перших побаченнях робите? Смокчетеся, дурненькі? Не час.

8. "Бісить, що потім лається дружина". Гірше, коли лаються і дружина, і діти, і мама, і її чоловік.

9. "Дратує, що спілкування зводиться до сексу". Всі там будемо, не зліться.

Друзі, а що вам подобається на побаченнях? Ну, яка поведінка або ситуація дуже комфортні і розташовують? На фото: я, коли дізнався що у тебе є чоловік", - написав Олексій.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, переможниця "Холостяка" Дар'я Ульянова пояснила Дурнєву, чому не вийшла заміж за Макса.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олексій Дурнєв видав, чому не можна дзвонити колишнім і відповідати їм.

Також портал Знай.uа писав, що Олексій Дурнєв пояснив, як не зіпсувати все до 40.