Відома російська співачка з українським корінням Наташа Корольова є активною користувачкою соціальної мережі Instagram. На своїй сторінці 47-річна зірка публікує різні відео і фото з собою, своїми друзями і родичами, а також ділиться думками з мільйоною армією фанатів.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно артистка, яка опинилася в епіцентрі скандалу зі зрадою свого чоловіка Тарзана, вирішила звернутися до своїх шанувальників зі зворушливим проханням. Так, в Insta Stories Наташа опублікувала пост жінки, яка попросила допомоги своїй дитині.

"У Міші серйозне захворювання артрогрипоз – атрофія ручок і ніжок. Зараз прийомні батьки роблять неможливе – кожен день усі сили вони віддають Міші: щоденні масажі, фізіопроцедури, гімнастики", - наголошується в одному з постів.

Популярні новини зараз
Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Зібрав долари на "чорний день" - отримай штраф: в Україні змінилися правила зберігання валюти Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У свою чергу Корольова прокоментувала репост наступними словами: "Ти будеш ходити! Світ не без добрих людей!".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Наташа Корольова після зради Тарзана вдарилася в минуле і повісила ланцюг.

Як повідомляв портал Знай.uа, для колишнього чоловіка королевою Ігоря Ніколаєва світ раптом перекинувся з ніг на голову: "Вам не здається?".

Також портал Знай.uа писав, що сім'ю Корольової і Тарзана публічно принизили, витягнувши всю брудну білизну: "Хто наступний?".