Відома українська акторка Антоніна Паперна, старша донька Ольги Сумської, порадувала шанувальників в Instagram новими фото і відео. 30-річна красуня і її чоловік Володимир Яглич стали батьками вдруге 21 квітня, у пари з'явився хлопчик.

Незважаючи на те, що після пологів пройшло менше року, знаменитість може з легкістю похвалитися розкішною фігурою, особливо стрункою талією і пишними грудьми, приміряючи досить сміливі вбрання. Так, артистка зробила ніжне селфі, надівши облягаючу шкіряну сукню з тонкими бретелями і глибоким декольте, доповнивши жіночний образ ніжним нюдовим макіяжем і поговоривши з численними шанувальниками про живопис, особливо про енергетику картин.

Ну що ж . Поговоримо про живопис 🎨 А ви про що подумали? Так чим же відрізняються світові шедеври від пласких примітивних картинок .... Енергія, пані та панове. Тебе або чіпає, або ні. Я дуже чутлива по відношенню до живопису ( до людей ,звичайно ,теж ,але рідко) . Один раз, приїхавши в шикарний готель, я навіть змушена була поміняти номер - так ось мене довела до сліз картина 😁 звучить дивно, розумію, але буває ось таке 🤪 Тому варто серйозно ставитися до вибору картини в інтер'єрі . Адже це те, що буде дарувати вам емоцію кожен день і те, що буде заряджати вас певною енергією . Кожне мальовниче полотно несе в собі певний емоційний заряд, який вклав у нього художник . Тож будьте пильні і вибирайте картини з розумом))

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Кого не мобілізують до армії: перелік професій
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Оля Полякова разом з Лесею Нікітюк взяли участь у показі дизайнера Андре Тана.

А ще Настя Каменських зробила селфі в дзеркалі і заінтригувала планами на майбутнє.