Відомий український комік, зірка шоу "Квартал 95" і "Ліга Сміху" Юрій Ткач часто ділиться з фанатами новими фото в Instagram. Нещодавно знаменитість виставив кумедний кадр, на якому позував в абсолютно новому для себе образі.

Так, артист, рекламуючи популярний бренд чоловічого одягу, приміряв стильний костюм темно-сірого кольору з смужками, доповнивши образ білосніжними кросівками і зручною футболкою. Варто відзначити, що шоумена можна зустріти в офіційних костюмах не так вже й часто - в повсякденному житті чоловік віддає перевагу зручному одягу, вирушаючи на сімейні прогулянки з дружиною Вікторією і їх 6-річною красунею-донькою Лізою, яку зіркові батьки ласкаво називають "крихіткою Ліззі". На сцені і зйомках різних шоу Юрій в основному приміряє різні вбрання, вже давно підкоривши серця українців своїми пародіями і перевтіленнями.

як вам костюмчик? )))

Фолловери засипали Юрія компліментами: "Дядь Юра він шикарний, і дуже добре на вас сидить😁 🔥", " красунчик👏", "класний костюм, стильний,бомбезний! Тобі личить!! 💣💣💣💣💣💣🔥🔥🔥", "Стильно вбрався Юрчик, у новий костюмчик, Ох, який красунчик😉 💣 👍".

Популярні новини зараз
На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого "Втратимо територію України аж до Дніпра": командир Президентської бригади налякав прогнозом Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше