Епатажний російський візажист і перукар Сергій Звєрєв вміє справити враження на своїх підписників. З інфоповодами у нього все в порядку. Навіть якщо поділитися з нічим, він обов'язково що-небудь придумає. Наприклад, в черговій публікації в Instagram, Звєрєв запропонував своїм фолловерам... допомогти йому вибрати штани! Очевидно, бідоласі настільки складно визначитися з вибором, що він навіть був змушений попросити допомоги у передплатників.

Читайте Знай в Google News!

"Обережно!!! Анжела з Баклажаном 🤣 🤣 🤣якщо щось тікайте🤣 🤣 🤣 ❤ ️🌹 чи були у вас або у ваших знайомих смішні випадки з масками??? 😷😷😷", - підписав епатажний Звєрєв відео.

При цьому фолловери Звєрєва підтримали шоумена, мовляв зараз ніхто не знає, що ховається під масками у людей.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Под маской сейчас нас действительно могут ожидать разные сюрпризы)) Видимо нам всем не помешало бы сдать нормы ГТО))", "Шикардос..😂😂😂самое сексуальное в мужчине это юмор и мозг..❤️", "Идёшь вот так по улице и не знаешь, что тебя ждёт! А знакомый как-то в Тайланде принял транса за девушку-модель! А тот и без маски был, и все равно казалось, что девушка. Ну как же так? В Тайланде же все красивые девушки - всегда трансы. Догадываетесь, чем закончилось их свидание? 🎉😉", - коментують фолловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бужинська перетворила двох маленьких крихіток на супермоделей: як виглядають милі двійнята у дорослих образах.

Як повідомляв Знай.uа, Софія Ротару і групове згвалтування: жахлива історія, в яку важко повірити.