Відомий російський гуморист, чоловік Алли Пугачової Максим Галкін дуже активно веде сторінку Instagram. Нещодавно знаменитість виклав кумедне сімейне фото, показавши, як їх з Примадонною дітки, Гаррі і Ліза, збираються вранці до школи.

Так, артист пожартував, що в школу першокласники ходять, як на свято, про що зовсім не свідчили сумні обличчя брата і сестри. Крім іншого, діти в прямому сенсі слова тягають за плечима "граніт науки" - рюкзак, сумка зі спортивним змінним одягом і кейси в руках дітей виглядають цілком важкими і великими. Варто відзначити, що Гаррі і Ліза пішли в перший клас елітного навчального закладу недалеко від їх замку в селі Грязь. За сином і донькою Галкіна приїжджає шкільний автобус, який розвозить всіх учнів по домівках і забирає на навчання вранці. Максим зазначав, що поки діти вчаться, у них з Аллою є час для відпочинку, але за такий невеликий проміжок вони встигають скучити за малюками.

В школу як на свято. Товариш на задньому плані скам'янів від кількості речей у школярів 😂

Фолловери не пройшли повз: "такий вид- наче виганяють з дому))", " а ще лиж не вистачає...😂 ", "Клас!!! Особливо, як застебнуте пальто у Гаріка!!! Супер школярі!!", "Яке,, щастя;; на обличчях😂 😂", "В школу як на ПМЖ😂".

Популярні новини зараз
Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Кожному пенсіонеру підвищать індивідуально: у кого зміняться виплати Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що в мережі прогримів скандал через Кіркорова, в якому постраждав Галкін.