Відома російська актриса Тетяна Кравченко, яка скоро відзначить 67-річчя, запам'яталася глядачам за серіалом "Свати". Її персонажа Валюху полюбили всі, добра жінка, яка в будь-який момент здатна підняти настрій. У парі з Добронравовим вони виглядали просто чудово! Нещодавно у своєму Instagram зірка розповіла про частку марнославства творчій людині, назвавши це необхідністю.

Читайте Знай в Google News!

Кравченко опублікувала в соцмережі миле фото біля дому, на якому вона красується серед червоних троянд. Жінка помітно постаріла останнім часом, однак сяюча усмішка і щасливі очі змушують задуматись, а чи не завела "Валюха" собі залицяльника на старості?

У підписі до кадру розповіла: "Розумна частка марнославства творчій людині взагалі необхідна. Вона в будь-якій професії потрібна... Йти вперед, бути кращим... 🙏🏼❤️".

Фоловери актриси не пройшли повз і почали активно обговорювати її нову публікацію і улюблений серіал.

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр Підвищення пенсій з 25 березня: у кого і на скільки в Україні збільшаться виплати
Показати ще

"Светлый добрый человек❤️", "Красотка", "Замечательная актриса ! ❤️❤️❤️", - пишуть користувачі.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, Валюха зі "Сватів" пояснила, як бездарі стають популярними.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Валюха зі "Сватів" Тетяна Кравченко розповіла, що залишилося за кадром зйомок улюбленого серіалу.

Також портал "Знай.ua" писав, що "Сватів" повернуть з чистилища – автори знайшли спосіб виправдати акторів.