Зараз Нікітюк - одна з найпопулярніших жінок України, ведуча найрейтинговішого шоу Нового каналу "Хто зверху?" і тревел-проєкту "Le Маршрутка". Однак таких висот Леся могла б не досягти, якби не... співак EL Кравчук.

Читайте Знай в Google News!

Про це стало відомо завдяки повідомленню "Нового каналу".

Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/
Леся Нікітюк, фото - https://www.instagram.com/lesia_nikituk/

"2012 рік. Центр Києва. Корпоратив. Я тоді виступала з монологом Снігуроньки, але це була політизована Снігуронька - я копіювала одну відому особистість. У мене був костюм, який ми з мамою купили на хмельницькому базарі, переробили його, причепили брошку, наділи гольфи...", - згадала Леся під час зйомок шоу "Хто зверху?"на Новому каналі.

Популярні новини зараз
На Україну чекають дивні зміни: відома відьма попередила Кого не мобілізують до армії: перелік професій Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

"Коли після виступу я вийшла за сцену, там стояв EL Кравчук. Він запитав, звідки цей прекрасний костюм. Я розповіла, що ми з мамою пошили його самі, і він відповів: "Ти будеш справжнім артистом. Тому що тільки справжня зірка може придумувати собі імідж, шити костюми і робити все сама!",- розповіла Леся.

Леся Нікітюк, фото з Instagram
Леся Нікітюк, фото з Instagram

Несподіваний комплімент від артиста круто змінив життя Лесі - вона дійсно стала справжньою зіркою.

"Можна сказати, що я стала відомою завдяки EL Кравчуку, адже його слова дуже мене мотивували", — підсумувала Нікітюк.

Варто також нагадати нашим читачам, що Ольга Фреймут порадувала фанатів яскравим фото з нового ефіру "Танців з зірками", в якому бере участь. На новому фото Ольга позує з молодим 26-річним хореографом Іллею Падзіною, з яким напередодні спекотно позувала інша телеведуча Леся Нікітюк.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Раніше повідомляли, красуня-донька Ольги Сумської оголила пишне декольте в сміливій сукні: "Ви про що подумали?".

Як повідомляв Знай.uа, Лисий мужчинка носить спідниці і шпильки, дружина і шеф не проти: "Ось вона, влада жінок".

Знай.uа писав, Фреймут "віджала" у Лесі Нікітюк юного красеня: "Що порадите?".