Осінь в 2020 році видалася аномально теплою. Метеорологічне літо протрималося більше половини осені. І напевно, це єдине позитивне в цьому важкому році. Хоча, яке ж єдине, якщо є ще й Катя Осадча-яскрава телеведуча, світська левиця і кохана дружина Юрія Горбунова.

Крім своєї основної роботи, Осадча активно веде свій блог в Instagram, радуючи своїх передплатників яскравими фото. На новій фотографії Осадча позує в літньому вбранні-футболці і білих бриджах і у відкритих босоніжках. І хоча синоптики вже попередили, що в Україну ось-ось прийде похолодання, Катя не сумує, а робить все, щоб максимально насолодитися останніми теплими днями.

"Танець на честь босих ніг і футболки в кінці жовтня", - просто і мило підписала свою фотографію Осадча.

На фото вона не дивиться в камеру, а сором'язливо посміхається кудись убік. І ніякого глянцю і яскравого мейк-апу, тільки природна краса і зібрані в пучок волосся. Шанувальникам дуже сподобався пост Осадчої. Всього за 6 годин він набрав більше десяти тисяч лайків.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

"Та в Києві осінь нас балує👍 👍 👍", " у Харкові погода сьогодні похмуро Осіння🍂 🍁", "найкраща телеведуча", — так коментували фотографію Осадчої шанувальники.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка: "не погодуєш"

Як повідомляв портал " Знай.ua", Костюшкін з "Чай Вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "віку немає"

Також " Знай.ІА " писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "хранителька династії"