Чоловік співачки Наташі Корольової стриптизер Сергій Глушко, відомий як Тарзан, оприлюднив селфі, на якому зображений із голим торсом.

Навколо зіркового сімейства співачки Наташі Корольової та стриптизера Сергія Глушка вже майже 2 місяці не вщухає скандал. 50-річний шоумен зрадив свою дружину, з якою разом вже понад 17 років.Глушко зізнався у зраді, коли в ЗМІ з'явились новини про пограбування їхнього з Корольовою будинку.

Як з'ясувалось, Тарзан приводив до себе коханок. Одна з них, акторка Анастасія Шульженко заявила, що півтора року крутила роман з Тарзаном за спиною його дружини. Однак сам Глушко все заперечує і заявляє, що Шульженко його "розвела". А нещодавно у любовних стосунках з Тарзаном заявила ще одна акторка - 42-річна Ксенія Чорнова.

В соцмережах активно обговорюють скандал, а на сторінці Instagram самого Глушка часто з'являються дописи з недружніми висловлюваннями. Тарзан вирішив позбутись хейтерів у своєму мікроблозі.

Так, 28 жовтня Сергій Глушко розмістив в Instagram селфі, позуючи перед дзеркалом оголеним. У руках танцюрист тримає зубну щітку без пасти.

Популярні новини зараз
Пенсії пропонують підняти на 60%: щоб більше не перебиватися копійками Закочуйте рукави – ще доведеться попрацювати: кого з українців не відпустять на пенсію у 2024 році Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

"Чищення ряд... Ой, зубів!" – підписав він знімок.

У коментарях він пояснив, що має намір позбутися від підписників, яких вважає зайвими на своїй сторінці.

Підписники Глушка по різному відреагували на фото. Багато хто підтримав Тарзана. Але деякі дописувачі розкритикували стриптизера за надто відверті фото.

"Знову голий! Він блазень гороховий ось і все"; "Все ще вважаєте себе чарівним?"; "Кінь це жеребець. А жеребець це комплімент", - пишуть фоловери.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, коханка Тарзана матом відреагувала на слова про її сурогатне материнство

Як повідомляв портал Знай.ua, Глушко після зради Корольовій підняв ціни на свій стриптиз

Також Знай.ua писав, Глушко зізнався, що зрадив Корольовій