Відомий комічний актор Олександр Пікалов, який довгі роки працює в студії "Квартал 95" і є другом президента Володимира Зеленського часто радує публіку яскравими публікаціями у своєму Instagram.

Цього разу комік, відомий тим, що пародіював Януковича, показав, як працює над озвучкою українського мультфільму "Гулівер повертається". Відповідне фото та відео Олександр Пікалов опублікував в Instagram.

"Озвучка мульта Гулівер. Дуже прикольно", - коротко підписав публікацію Пікалов.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, що анімаційний пригодницький фільм "Гуллівер повертається" створено студією "Квартал 95". За словами творчої команди, мультфільм буде цікавим як дітям, завдяки карколомним пригодам та гумору героїв, так і батькам - завдяки актуальному соціальному і навіть політичному підтексту.

Цього року проєкт "Гулівер повертається" було представлено на Каннському кіноринку Marche du Film, де зображення головного героя прикрасило одну з обкладинок профільного видання Cannes Market.

Презентація ж українського мультфільму відбулася у Берліні у рамках кінофестивалю Berlinale, який цьогоріч відсвяткував 70-річний ювілей. Проєкт отримав численні схвальні відгуки на Кіноринку Берлінського фестивалю.

А на початку серпня у мережі з’явився перший трейлер повнометражного анімаційного фільму "Гулівер повертається":

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, друг Зеленського Пікалов показав головні животики "Кварталу 95"

Як повідомляв портал Знай.ua, Кошовий і Пікалов з "Кварталу" перетворилися на гангстерів

Також Знай.ua писав, прем'єра українського мультика "Гулівер повертається" запланована на 24 грудня 2020 року