20-річна акторка Іра Кудашова, найбільш відома завдяки телевізійному серіалу "Школа", продовжує активно розвивати свою діяльність у соціальних мережах. Хоча у дівчини вже майже мільйон підписників, вона все одно рада їх тішити новими забавками та цікавими матеріалами.

Читайте Знай в Google News!

Саме такою й стала остання публікація телезірки у соцмережі "Інстаграм", яка поєднала у собі як і пікантну частково оголену фотосесію у мереживному бра, так і роздачу позначок "Мені подобається".

Іра Кудашова, фото "Інстаграм"
Іра Кудашова, фото "Інстаграм"

"Влаштуємо ЛАЙКТАЙМ? 🌸 Напиши «хочу ❤️» 🌸 пролайкай попереднього коментатора, бажано ще залишити комент. Чим більше тим краще! 🌸 і чекай свій лайк До речі, я теж беру участь і буду вас лайкати ❤️ Якщо вам потрібен ідеальний фотограф, то це Інна Мадрахімова", — пояснила деталі акції на своїй сторінці Кудашова.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Світлана Тарабарова зворушила "лляним" весіллям з красенем-чоловіком, сказала "так" 4 роки тому

Як повідомляв "Знай.ua", Могилевська вразила архівами з юною Саніною, українці не вірять очам: "Еліксир молодості?"

Знай.ua писав, Кароль вразила чоловіків у саме серце стрункими ніжками: розріз сукні видав всю красу