Надія Мейхер, українська співачка і телеведуча, продовжує ділитися своїми думками і емоціями щодо участі у проєкті “Танці з зірками”, що виходить щонеділі на телеканалі “1+1”. У минулому ефірі, який спеціалізувався на танцях тріо, зірка виконала складну підтримку, небезпечну для здоровёя. За це її насварили журі шоу. У своє виправдання і пояснення свого рішення робити таку підтримку, Мейхер написала великий пост на власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм”. Зірка також виклала відео з репетицій підтримки.

Читайте Знай в Google News!

У пості йдеться: «Засмучуватися від скоєного або жаліти про згаяний» … Зізнаюся, ідея підтримки була моя ... Послухавши композицію «O FORTUNA" моя уява представила саме цю підтримку. Очі загорілися, і залишалася справа за малим😉 - матеріалізації задуманого ... Звичайно, довелося витратити кілька годин, щоб остаточно змусити своє тіло і учасників))) зрозуміти, який принцип у цієї диво- підтримки, яка так полонила 😉 ...🌿Нагадую, легкі завдання мене не збуджують, а навпаки гасять інтерес навіть до проектів. Тільки стимул ускладнювати творчість, розбурхує уяву, збуджує його і піднімає в мені великі можливості …”

Надія Мейхер, кадр з ефіру шоу" Танці з Зірками": YouTube
Надія Мейхер, кадр з ефіру шоу" Танці з Зірками": YouTube

Популярні новини зараз
Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, що Гвоздьова з "танців з зірками" відверто розповіла, як годує дитину грудьми

Як повідомляв портал "Знай.uа", Влад Яма розкрив темну сторону " Танців з зірками"

Також, "Знай.uа" писав, що Сумська після "танців з зірками "вирішила" труснути старовиною", не всі оцінили