Романтичне реаліті-шоу "Холостяк 9", героєм якого став Микита Добринін, давно закінчилося, і вся країна бачила, кого у фіналі вибрав холостий красень. І навіть незважаючи на звинувачення в піарі, Микита і Даша Квіткова залишилися разом, почали жити, а не так давно навіть зіграли весілля.

Читайте Знай в Google News!

Нещодавно 22-річна дівчина поділилася з шанувальниками на своїй сторінці в Instagram креативними кадрами, які були зняті напередодні Хеллоуїна. На фото Даша постала в образі чорного лебедя – похмурий макіяж, червоні лінзи і розкішна чорна сукня.

"Halloween 2020 is coming...🎃 Ну всееее!💔 Мені написали, що я занадто мила і хочеться, щоб мій костюм був трохи злим і стервозним. Так достатньо?😈 Дуже красива зйомка. Я задоволена результатом на всі сто відсотків🕸 Думаю, що образ black swan ідеально мені підійшов 🦢 🩰 вам як? Оцінюйте", - написала Квіткова.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

"Нереально круто🔥🔥🔥", "Жар-птиця🙈 🔥 😍", "Заворожує😻", "Красотища 😍😍😍 тобі дуже личить😘", - зазначили коментатори.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, дружина "Холостяка" Добриніна почала розмовляти з магазинними чеками: "Він мені сказав".

Як повідомляв портал Знай.uа, ексхолостяк Добринін похвалився дивовижною каблучкою, і це не обручка.

Також портал Знай.uа писав, Квіткова несподівано видала інтимний ритуал з "холостяком" Добриніним.