Минулої осені група "Бумбокс" представила альбом "Таємний код: Рубікон", який складається з двох частин. А тепер музиканти показали українцям кліп на пісню «Ангела» з першої частина релізу.

Читайте Знай в Google News!

"Бумбокс" і режисер Стас Гуренко взявши за основу символізм класичного голландського натюрморту, створили власні натюрморти. Кожен їх елемент у XVII-XVIII століттях має своє значення. Наприклад, ніж – зрада, квіти – швидкоплинність життя, папуга – багатство і т.д. Таким чином, декорації трьохсотлітньої давності показали сувору українську реальність зразка 2020 року і події, які відбулися в Україні за 30 років незалежності.

"За період від написання пісні до виходу кліпу пройшло достатньо подій в Україні і у світі, вагомих настільки, що можна було заховати їх в тіло цього кліпу і в натюрморти, які ми використовували... Деякі дуже прямолінійні, над деякими доведеться "постопкадрити" тим, кому це цікаво, і подумати, чому це, Звідки ЦЕ, яким-небудь подіям це приурочено? Кліп "Ангела" - нагадування насамперед нам, як авторам, про те, що мистецтво має ставити питання суспільству і реальності. Інакше це обслуговування якихось простих банальних людських" хочу", - прокоментував кліп Андрій Хливнюк, якому належить ідея відео.

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам
Показати ще

До слова, пісня "Ангела" - це своєрідний кавер на пісню гурту "Крихітка" "Ангела, як я" з альбому "На першому місці". Оригінальна пісня була написана під враженням від токсичних відносин, але версія "Бумбоксу" трансформує її в історію про відносини людини і суспільства. Саша Кольцова, автор пісні, також взяла участь у створенні треку "Ангела".

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, на побачення з Хливнюком — відома співачка захомутала розведеного соліста Бумбоксу.

Також "Знай.uа" писав, лідер "Бумбокс" вперше розповів про створення культової пісні "Вахтерам".