Як важко інколи буває зрозуміти малюка, особливо коли він ще не говорить жодного слова, знають, напевне, всі батьки. Єдиними способами виразити потребу у чомусь чи дискомфорт у маленьких дітей є плач та крик - по-іншому вони ще просто не вміють.

Читайте Знай в Google News!

Студія Квартал 95 опублікувала короткий ролик з одного зі своїх концертів, який демонструє саме таку проблему. Мама, тато і їхній маленький син, якого дуже вдало зіграв Ігор Ласточкін, зібралися у село. Попереду - кількагодинна подорож в автомобілі.

"Пісня про те, чого насправді хочуть малюки... Всім, в кого є діти, ця ситуація буде дуууже знайома.", - йдеться в описі до відео.

Фото: kvartal95official
Фото: kvartal95official

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

По дорозі дитина заходиться сильним плачем і батьки намагаються зрозуміти, у чому ж причина. Мама й тато розглядають різні варіанти: брудний підгузок, спрага, кольки, зуби, що прорізуються. Але жоден з них не знаходить підтвердження, адже батьки добре підготувалися до поїздки.

Батько хлопчика на емоціях висуває ще один варіант, звертаючись до своєї дружини: "Це просто твої гени, лиш би покричати". Мама ж припускає, що дитина кричить, бо не хрещена.

Фото: kvartal95official
Фото: kvartal95official

У підсумку батьки все-таки здогадуються зняти з хлопчика светр, який його встиг натерти і був причиною плачу. Нарешті батьки добираються у село, але перед ними постає ще одне випробування - їхній син нарешті заснув, а отже виходити з авто не бажано, щоб не розбудити малечу.

Подібні ситуації дійсно дуже життєві і знайомі всім батькам. Сценка Кварталу 95 викликала бурхливі оплески глядачів, а також численні лайки і коментарі в соціальній мережі.

Обов’язково підпишись на наш канал у Viber, аби не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Бабкін, Падалко, Кравець зізналися, скільки потратили на лікування Covid-19: від 200 гривень до 40 тисяч

Як повідомляв портал "Знай.ua", Костюшкін з "Чай вдвоем" в ланцюгах напружив м'язи, як Шварценеггер: "Віку немає"

Також "Знай.ua" писав, що Ольга Сумська розчулила 86-річною красунею-матусею: "Берегиня династії"