Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Так, весілля пара запланувала на 15 жовтня, в четвер, а для місця проведення церемонії вибрала один з елітних заміських комплексів під Києвом. На яскравому торжестві для коханих співала Вєрка Сердючка, а наречена встигла змінити відразу три сукні. Новоспечена Христина Остапчук вирішила розповісти історію всіх трьох образів, які так ретельно підбирала для свята.

Ви просили виставити всі три весільних образи, а якщо ви просите - я роблю!!!🤍 ⠀ Почнемо з того, чому їх було 3?! ⠀ Коли я почала планувати своє весілля, то відразу подумала, що хочу якось розділити свої вбрання. Спочатку думала їх буде два, але потім подумала що хочу надіти вуаль, це просто писк моди ну і все, понеслася... ⠀ 1️⃣ перший мій образ такий дуже лаконічний, як сказала одна подруга, що я як принцеса в ньому. Одягнувши це плаття в салоні я відразу зрозуміла, що воно моє і воно саме для першого мого виходу. Вуаль купила теж у них. ⠀ 2️⃣ Далі я почала пошуки другого образу, мені хотілося щось таке ось моє, щоб лаконічно, але шикарно. Щоб не як у всіх! Я об'їздила всі салони, все було начебто так.... але начебто і ні! І тут, я залетіла в бутік за 30 хвилин до закриття, зайшла в примірювальну, одягла спочатку інше плаття, але коли я побачила його і приміряла, я просто зрозуміла-ось воно моє плаття мрії. Воно з нової колекції 2021 року, блищить нереально красиво, хоч там немає жодного каменю, але атлас зі срібною ниткою-це дорого і стильно!!!! І не стиль Бохо, його зараз дуже багато в кожному салоні і на кожній нареченій. У салоні дівчатка приємні і відразу його відклали для мене. ⠀ 3️⃣ Образ номер три, вималювався сам по собі. Вова дуже любить коли у мене на нозі розріз, я врахувала його побажання, і хотілося щось вже з блискітками, тож світло софітів і танці, самі розумієте! ⠀ Потім я почала пошуки прикрас для волосся і тут, звичайно, я звернулася в салон і вони виготовили для мене дуже красиві прикраси ручної роботи. Все блищало і сяяло! Дякую! Ось так я і знайшла свої три ідеальних вбрання. Відчувала себе в них нереально комфортно, а найголовніше стильно і красиво. Я отримала мільйон компліментів на весіллі і після весілля! ⠀ Який з моїх образів вам сподобався найбільше? І якщо що, я буду їх продавати! Може вони порадують ще когось, буду щаслива! 😊

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і "Танців з зірками" не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.