Популярний український телеведучий, ведучий "Євробачення" і фіналіст шоу "Танці з зірками" Володимир Остапчук, який нещодавно заявив про розлучення з дружиною, часто радує публіку яскравими постами в своєму Instagram. Знаменитість після розставання з мамою його двох дітей Оленою Войченко недовго був холостяком - всього кілька місяців тому він представив аудиторії нову кохану Христину Горняк, а 19 серпня зробив дівчині пропозицію руки і серця на яхті в Стамбулі, презентувавши обручку з діамантами від Tiffany & Co. Христина, звичайно ж, погодилася.

Так, весілля пара запланувала на 15 жовтня, в четвер, а для місця проведення церемонії вибрала один з елітних заміських комплексів під Києвом. На яскравому торжестві для коханих співала Вєрка Сердючка, а наречена встигла змінити відразу три сукні. Однак далеко не всім сподобався розмах свята. Новоспечена Христина Остапчук звернулася до хейтерів в досить грубій і не найдобрішій формі.

Для вас, Мої святі підписники! ⠀ Це я зараз про тих, хто з німбом на голові засуджує мене, мої вчинки і вчинки мого @vova_ostapchuk виливаючи свої страхи і образи на життя в коментарях на моїй сторінці! ⠀ Дорогі Святоші безгрішні, ті хто все знає, а також «щасливі дружини і матусі 2х янголят» і тд., я хочу вас попросити, коли будете стояти біля воріт раю, не забудьте спустошити свої відра від жовчі, туди з ними не можна, а ви так звикли нею поливати всіх!!!😂 ⠀ Але це якщо з гумором, а якщо серйозно - мораль байки дуже проста: "Гріхи інших судити Ви так старанно рветеся, почніть зі своїх і до чужих не доберетеся.“ ⠀ Від мене: не роздавайте порад або рекомендацій як мені жити, або який бумеранг мене наздожене, тому що за своє життя я несу відповідальності сама, а ви простежте за своїм - корисніше! Поки ви шукаєте в мені мінуси і гріхи-я впевнено рухаюся вперед по своєму шляху, тож.... ⠀ Всім мир.🙏

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Остапчук після розлучення і" Танців з зірками " не стримався.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Остапчука прикували наручниками і замкнули в клітці.

Також портал "Знай.uа" писав, що Остапчуку після "Танців з зірками" і болісного розлучення терміново знадобилася допомога українців.