Євгеній Кот, минулорічний переможець проєкту “Танці з зірками”, танцюрист і хореограф, зводить з розуму велику кількість українських жінок. Він став зіркою, коли йшов з акторкою Ксенією Мішеною до перемоги, а останній візит на цьогорічні “Танці з зірками” нагадав усім наскільки талановитим, харизматичним і сексуальним є Кот. Згідно з правилами проєкту, останній ефір був присвячений танцям тріо. Кот як переможець минулих “Танців з зірками” доєднався до пари Юлії Саніної і Дмитра Жука (якого, щоправда, замінив на ефірі Дмитро Дікусар, адже Жук захворів на коронавірусну хворобу Covid-19).

Читайте Знай в Google News!

Запальний, пристрасний танець тріо став одним із найкращих номерів ефіру. Євгеній Кот поділився кумедним постом після завершення турнірного дня. Він виклав декілька світлин, знятих на майданчику, де він стоїть у сценічному костюмі: прозора сорочка, яка відкриває груди. І сміливий нахабний погляд очей. Ось як пояснив цю зміну танцюрист: “Зачіска після виступу, але фото все одно хороші”. Підписники залишили багато компліментів зірці.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, заміжня солістка The Hardkiss сповна розкрила свою сексуальність в обіймах чужого чоловіка: "Неймовірна".

Як повідомляв Знай.ua, 90-річний Чапкіс спробував себе в новому амплуа, а Горбунова змусили співати.