Вісім років тому співак з Білорусі Євген Литвинкович взяв участь у шоу "Україна має талант" і "Х-фактор" і став справжньою народною зіркою в нашій країні. Артист записував альбоми, а його концертні афіші можна було зустріти в кожному місті. Але останні кілька років про нього мало що чути. У розмові з "КП" в Україні" Євген зізнався, що зараз він сам собі продюсер і тепер співатиме те, що він хоче сам.

Читайте Знай в Google News!

Виявилося, що всі ці роки після гучної популярності через "Х-фактор" Євген активно гастролював. Але якщо спочатку були концерти у великих містах, то незабаром він почав виступати і в менших населених пунктах. "Я постійно гастролював. Україна - величезна країна, є і маленькі міста. Раніше мої тури, ще завдяки телеканалу СТБ, були по великих містах. Звичайно ж, коли робиш навіть в одному мільйоннику рекламу, тебе бачать всі. Я перестав гнатися за якимось форматом, зрозумів, що у мене це не виходить", - говорить артист.

Литвинкович розірвав контракт з СТБ, і тепер він сам собі продюсер, але час від часу працює з командами професіоналів. "Я сам собі продюсер. Але періодично зустрічаюся з людьми, пробую себе в командній роботі. На цей час я знайшов хлопців, з якими починаю працювати. Сподіваюся, що у нас все зростеться", - зізнався співак.

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Мало хто знає, але під час участі білоруса в українському телешоу у нього були серйозні проблеми зі здоров'ям через стрес. "Так вийшло, що в цьому конкурсному режимі прожив цілий рік – спочатку "Україна має талант", а потім "Х-фактор". Грубо кажучи, Я рік був у постійному стресі, з незнайомими людьми, які також хочуть перемогти. Як би хто не намагався здатися душкою, але виховання у всіх різне, і методи досягнення мети теж різні. Я намагався нікому ні грубити, ні грубіянити, не битися. У підсумку ця стриманість і виливалася в здоров'я. У мене дуже сильно падав гемоглобін, доктора говорили: а як ти взагалі ходиш?",- поділився Євген.

Литвинкович зізнається, що на особистому фронті у нього все добре: "Моя душа і серце цвітуть". А ось карантин сильно вплинув на життя співака, втім, як і на долі інших артистів. За словами Євгена, він погоджується на будь-яку роботу, навіть за невеликі гроші. "Справа в тому, що я ніколи не чекаю від когось допомоги. Я сам почав шукати роботу - десь себе запропонувати, кудись поїхати, виступити за 3 копієчки, але ні зупинятися, ні закриватися вдома. Хоча перший місяць було страшно, поки ми розібралися, як себе вести, де бути можна, а де не можна. Коли люди вже адаптувалися, я почав потихеньку продовжувати свою творчу діяльність. На карантині займався написанням альбому", - розповів він.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадавши, музичний "хрещеник" Скрябіна Ivan Navi згадав кримінальне минуле у Львові.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Коля Серга з "Орла і Решки" розповів про зміни в собі.

Також портал "Знай.ua" писав, що Оля Полякова перерахувала найдивніші подарунки від фанатів.