Алла Добкіна-26-річна дочка Харківського екснардепа Михайла Добкіна. Дівчина вже встигла вийти заміж і народити первістка, вона займається благодійністю, пропагує здоровий спосіб життя і часто радує фоловерів яскравими кадрами в своєму Instagram. Цього разу красуня показала яскраві фото, на яких позує в компанії російського артиста з українським корінням Олександра Ревви, більш відомого як Артур Пирожков.

Читайте Знай в Google News!

На нових знімках Алла і Олександр відображені в Київському ресторанному комплексі, схоже, російський артист відвідав українську столицю. Перед камерою дівчина з'явилася в цікавому образі - на ній коротке темне плаття, поверх якого вона накинула об'ємний піджак з незвичайним візерунком. Її волосся розпущене і недбало укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона і так і сяк корчить пики в об'єктив, а Ревва їй тільки підіграє. У підписі до фото Добкіна написала: "зачепив він мене 😎 😂 @arthurpirozhkov". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію Алли, засинаючи її компліментами в коментарях.

Коментарі під постом Алли
Коментарі під постом Алли

Популярні новини зараз
Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Нагадаємо, вагітна дочка Добкіна не посоромилася викласти відверті фото.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Добкіна показала першу фотографію новонародженого малюка.

Також портал "Знай.ua" писав, що вагітна дочка Добкіна злетіла з котушок і жадала крові.