Відомий російський виконавець, король попмузики Філіп Кіркоров, який нещодавно відзначив свій 53-й день народження, часто радує публіку епатажними фото і відео у своєму Instagram. Так і в цей раз Виконавець показав у соцмережі свою "модну" витівку, епатаж аж через край.

Читайте Знай в Google News!

На нових фотографіях Філіп відображений в цікавій локації, схоже, він відвідав якусь виставку або торговий центр. Перед камерою "король епатажу" з'явився в незвичайному вбранні – на ній строкатий костюмчик, який складається з штанів і куртки, а під нею видно білу футболку з таким же строкатим принтом. Свій образ артист доповнив темною кепкою із зображенням черепа, а на плечі у нього висить на ланцюзі сумочка. У підписі до публікації Кіркоров написав: "Friday vibes. Коли радий п'ятниці і з ранку вже готовність #1 до вечора! У вас також? Look by @philippplein. Style by @arsenairapetov". Фоловери не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію співака, засинаючи його і компліментами, і образами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кіркоров засвітив раритетний знімок з найріднішою людиною, і це не Пугачова.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Кіркорова помітили з новою дівчиною.

Також портал "Знай.ua" писав, що Кіркоров різко схуд на 40 кілограмів.