Популярний український телеведучий Юрій Горбунов, дружиною якого є не менш відома Катя Осадча, часто радує публіку яскравими фото зі свого життя. Шоумен постійно показує в мережі знімки з маленьким сином Іваном, а також із зірковою дружиною. Так і цього разу Юра опублікував у мікроблозі миле фото з Катею, на якому вони разом позують на борту літака.

Читайте Знай в Google News!

Як видно, Селфі зробив сам Горбунов, на ньому вони з Осадчою сидять в літаку в теплих нарядах і з чорними масками на обличчях. Для подорожі Катя одягла чорно-червоне картате пальто, і зібрала волосся, а на її обличчі немає макіяжу. Тим часом ведучий в чорному светрі і темно-синій куртці. У підписі до публікації Горбунов написав: "Go go go!", а геолокація до знімка свідчить про те, що він був зроблений в київському аеропорту Бориспіль. Фанати не пройшли повз і почали активно обговорювати нову публікацію артиста, багато хто будує здогади, куди саме полетіла пара. Так, деякі впевнені, що зіркове подружжя відправилося на відпочинок до Туреччини.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадавши, ряджений в султана Горбунов забрав у свій гарем юну Кароль, Балан в прольоті.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Горбунов показав свою улюблену крихітку і це не Осадча.

Також портал "Знай.ua" писав, що Юрій Горбунов дав качкам подивитися на свого малюка.