Відома українська співачка Настя Каменських, яка виступає під псевдонімом NK, останнім часом кардинально змінила образ і схудла, чим і хвалиться на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила яскравий ролик, створений для популярного серед зірок шоу-бізнесу додатка TikTok.

Так, артистка приміряла чотири яскравих образи для дощових осінніх днів, запропонувавши шанувальникам вибрати, який з вбрань підходить їй найбільше. Красуня грайливо перестрибувала з туфель і чобітків на підборах з масивні кросівки, після чого її "лук дня" змінювався автоматично. При цьому Настя позувала і в шкіряній куртці, і в хутряному жилеті, і в облягаючих лосинах, демонструючи, якою різною вона може бути.

Should I wear these Or should I wear those? 🤔😋 ⠀ 1, 2, 3 or 4? Choose autumn #lookoftheday with me 🍂 (Мені варто одягти це чи це? 1, 2, 3 або 4? Вибирай осінній образ дня зі мною)

Фолловери не пройшли повз, але їх думки розділилися: "Коли перший раз скачала Тік ток, і намагаєшся зробити переходи 🗿", " що по переходах😭 😂", "ну майже😂", "красуня❤️", "сама класна дівчинка! 👍 ", "Чим би дитя не тішилося, аби не плакало...", "Монтаж відстійний звичайно, але луки суперські😍".

Популярні новини зараз
З 1 квітня почнете отримувати від 3 520 до 8 тисяч гривень: чиї виплати стали більшими Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Реінкарнація "Славути": оновлений ЗАЗ може втерти носа навіть преміальним іномаркам Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, русалка Каменських в міні-бікіні змусила шанувальників помріяти.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Каменських застукали в ніжних обіймах Потапа.

Також портал "Знай.uа" писав, що Настя Каменських порадувала шанувальників новим зухвалим фото.