Популярна українська співачка та переможниця "Євробачення 2016" Джамала часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Ще недавно знаменитість оголосила про радісну новину - вони з чоловіком Сеїт-Бекіром Сулеймановим чекають на другу дитину. Малюк з'явився на світ 19 червня, хлопчика назвали Селім-Гірай. Варто відзначити, що парочка також виховує 2-річного сина Еміра-Рахмана.

Так, артистка вирішила раптово змінити стиль і спробувати себе в абсолютно новому образі, похвалившись "оновленнями" на свіжому селфі. Красуня, яку аудиторія завжди звикла бачити з довгим прямим волоссям обрізала чубок і трохи вкоротила довжину, ніжно посміхаючись на камеру.

Новий рік починається з нової зачіски!

Фолловери не пройшли повз, засипали Джамалу компліментами і зіркові подружки: "дууже красиво! Джа! Ти красуня!!!", "Ваааа бомба🔥 🔥 🔥 🔥", " така гарна)", "шикарно Джа! Тепер схожа на рокершу😍 😍 😍", " класно тобі💛", " дуже красиво!!!Стильно!!!🔥 🔥 🔥 🔥Ви стали з новою зачіскою ніжніше.👍😘", "Ніби рок-діва))".

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше