Злата Огнєвіч, українська співачка і колишня депутатка, надзвичайно активно веде соціальні мережі, які сприймає майданчиком не лише для спілкування, але й просування важливих суспільно-політичних ідей. Так, нещодавно вона чи не єдина з українських жінок підтримала “Страйк жінок”, що зараз відбувається по всій території Польщі - уряд ввів ще жорстокіші обмеження на можливість зробити аборт у країні, тоді як закон Польщі щодо цього питання і так є одним із найконсервативніших у всій Європі. Цього разу зірка закликала жінок не боятися показуватися на людях без макіяжу.

Читайте Знай в Google News!

На власній сторінці у соціальній мережі “Інстаграм” співачка виклала дві світлини, на яких вона позує у білому пухнастому халаті і білому рушнику на голові. Злата без макіяжу, також вона не використала фільтри. Так цей пост підписала жінка: “Тут @freedomjazz_official запустив челлендж #myfreedomismybeauty ⭐️ в підтримку здорового бодіпозітіва і прийняття себе! Я повністю підтримую дівчат! Адже всі ми - БОГИНІ 🌸 Викладаю своє фото без ретуші та макіяжу, людини, який прокинувся о 7 ранку і збирається на тренування! 🔥 P.S. Посмішка і хороший настрій - найкращий в світі макіяж”.

Підписникам образ Злати сподобався, її навіть порівняли зі сніговичком.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Злата Огнєвіч поділилася з українцям найпотаємнішим, це було важко пережити.

Як повідомляв портал "Знай.ua", Злата Огнєвіч відверто розповіла про чоловіка своєї мрії, шанувальників і зйомки двох нових кліпів.

Також "Знай.ua" писав, що Злата Огнєвіч вперше з'явилася з немовлям.