“Жіночого кварталу”, любить ділитися деталями свого життя і роботи з підписниками в соціальній мережі “Інстаграм”. Світлини з роботи, відпочинку, портрети і роздуми - все це можна знайти на персональній сторінці артистки. Цього разу зірка поділилася неймовірно атмосферним осіннім фото, особливістю якого став вибір образу: темні окуляри, капелюх та схоже на плащ пальто дечим нагадують образ класичного секретного агента.

Читайте Знай в Google News!

На фотографії, викладеній на власній сторінці артистки у соціальній мережі “Інстаграм”, жінка позує на тлі осінніх дерев. Під ногами - килими з жовтого листя. На Кравець красиве пальто кольору беж з великими кишенями і паском. Великі сонцезахисні окуляри, волосся зібране назад. Акцентом світлини є великий капелюх, який артистка триває на рівні пупа. Капелюх - чорний, тому перегукується з окулярами. Світлина дуже атмосферна, артистка підписала її так: “Капелюх-атрибут неспішності, якийсь інший не мегаполісного життя, коли не потрібно бігти стрімголов”. Підписникам припав до вподоби цей портрет, вони закидали зірку компліментами.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Популярні новини зараз
Унітаз буде як новий: секретний лайфхак досвідчених господарок В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, Олена Кравець відверто зізналася, чому її дочка з'їхала від батьків.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кравець із "Квартал 95" вперше показала своїх близнюків.