Відомий російський репер Тіматі 30 жовтня, в п'ятницю, представив публіці відеокліп на пісню під назвою Rolls-Royce. Вже за традицією над роликом працював іменитий кліпмейкер і близький друг виконавця Павло Худяков.

Читайте Знай в Google News!

Однак примітно те, що крім Єгора Кріда і Джигана в кліпі з'явився актор Сергій Безруков. Саме завдяки йому сюжет прийняв несподіваний поворот. Але ж свого часу Безруков зіграв Сергія Єсеніна і Володимира Висоцького, тоді як зараз нму дісталася роль Джигана, жорстоко розправився зі своїми колегами-бандитами Тіматі і Єгором Крідом.

Самі репери постаралися над тим, щоб кліп нагадував бойовик. А пісня Rolls-Royce вже давно стала хітом в TikTok, тоді як відеоробота після виходу теж б'є рекорди за переглядами. Знадобилося лише шість годин, щоб його подивилися більше мільйона чоловік і поставили понад 200 тисяч пальців вгору.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Нові тарифи на воду та каналізацію: за кожен кубометр – 86 гривень
Показати ще

"Судячи з реклами Тіматі пішов з Блекстар, але Блекстар з Тіматі немає", "Прийшов дивитися рекламу, а тут кліп якийсь", "Це що виходить, Безруков стільки років грав Джигу???", "Це як треба зіграти, щоб вся країна кліп Тіматі полюбила", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, донька Ольги Сумської зачарувала схожістю з красунею-сестричкою: "Мама завжди закликала..."

Як повідомляв "Знай.ua", красуня-дружина Юрія Ткача з "Квартал 95" видала, як шоумен підкорив її серце: "Це особливий дар"

Знай.ua писав, Асмус після розлучення з Харламовим зізналася, як вилікувалася від підступного вірусу: "С*кс і алкоголь"