Артистка ще в 70-х роках придбала на Кримському півострові особняк, який зараз обнесли шахраї на шість мільйонів рублів. Для того щоб звести ці апартаменти, їй довелося продати трикімнатну квартиру в центрі міста, де проживала разом з чоловіком і сином Русланом.

Читайте Знай в Google News!

В результаті апартаменти вийшли значних розмірів. Син артистки продумав обстановку житла в 400 квадратних метрів. До недавнього часу Софія Ротару і сама проживала в особняку, займаючись господарством, спілкуючись з сусідами і закликаючи гостей. Всі любили Софію, так як вона справляла лише позитивне враження.

Але в певний момент її будинок наздогнала біда, адже невідомі проникли в пентхаус співачки і винесли звідти цінні речі. "Кажуть, що на шість "лямів" у неї там всього повиносили. Оперативники ходили по селищу, запитували, хто що бачив. Каламутна історія сталася...", - поділилися сусіди.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зобов'язали передати списки: ТЦК посилює "полювання" на ухилянтів Чужі борги можуть стати вашою проблемою: "Нафтогаз" дивує українців "сюрпризами"
Показати ще

Тому Ротару і перестала з'являтися у власному будинку з того моменту, за порядком стежить численна прислуга, яка складається з покоївок, садівників і прибиральників. Іноді приїжджає водій Софії Ротару. За непідтвердженими даними, виконавиця збирається продати особняк і більше не планує там з'являтися.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадавши, Безруков застрелив Тіматі і Єгора Кріда, щоб фанати не мучилися: "Це як треба зіграти"

Як повідомляв "Знай.ua", екс-дружина Потапа подарувала Дорофєєвій прощальний поцілунок у п'яту точку.

Знай.ua писав, учасники "Холостячки" емоційно звернулися до Мішиної, українці затамували подих.