Популярна американська телезірка і бізнесвумен Кортні Кардашьян, яка є старшою сестрою відомої світської левиці Кім Кардашьян, часто радує публіку яскравими публікаціями в своєму Instagram. Так, цього разу зіркова красуня показала спокусливе фото, на якому позує в незвичайному образі.

Читайте Знай в Google News!

На новій фотографії Кортні відображена у себе вдома, вона красиво позує на камеру в напівтемряві. На ній цікавий наряд, який складається з чорного боді з рукавами, темних колготок і милою метелику на шиї. Її волосся розпущене і акуратно укладене, а на обличчі яскравий макіяж, вона уважно дивиться в камеру. Фанати кинулися активно обговорювати нову публікацію зірки, засинаючи компліментами в коментарях, багато відзначили, що Кортні приголомшливо виглядає, а її формам можна тільки позаздрити.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Астролог побачив у травні "лихо" для України Це має робити кожен, хто має смартфон: чохол і скло на екран не захистять Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, Кортні Кардашян прикрасила тіло "голою" сукнею українського дизайнера.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що сестрички Кардашьян зганьбилися на червоній доріжці.

Також портал "Знай.ua", що гаряча Кортні Кардашян в непристойно відвертому вбранні з'явилася в несподіваному місці.