У зірки музичного колективу "Лісапетний батальйон" Наталії Фаліон є Youtube-канал, на якому жінка періодично випускає відео-звернення до своїх передплатників. Нещодавно вона розповіла про найстрашнішу ніч у її житті

Читайте Знай в Google News!

Відповідне відео було розміщено на сторінці групи на сайті YouTube.

"Рівно два роки тому, в ніч на 28 жовтня, зупинилося серце мого сина Віктора. Кажуть, що час лікує. Неправда, ні. Чи не лікує час, просто ти придумаєш собі казку, що він десь живий, що він прийде і тільки так тобі стає легше. Що я могла б подарувати тобі, син, на сьогоднішній день, напевно, тільки пісню", - заявила вона.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Були гроші і не стало: банкомати ПриватБанку дивують "фокусами" при знятті готівки Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Після чого, почалася сама пісня під назвою "Я завжди чекатиму на тобі", створеної в пам'ять про сина. У відео потрапили моменти, як Наталя прийшла до свого сина на могилу, присіла поруч і почала плакати. Потім виконавиця побувала біля місцевого водоймища і вдома, біля каміна з його фотографією.

"Я плачу разом з вами, шановна Наталія... Немає нічого страшнішого ховати своїх дітей. Жінки, які пережили це горе, святі за життя", "Немає для мами більшого горя, ніж втратити дитину", "прийміть співчуття...", - написали користувачі в коментарях.

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, зірка "Лисапетного батальйону" Фаліон відповіла на критику: "Навчися косити"

Як повідомляв "Знай.ua", зірка "Лісапетного батальйону" повідала про боротьбу з онкологією: "Немає ніякої надії"

Знай.ua писав, зірка "Лісапетного батальйону" розповіла про інтимні моменти старості: "Це не шум, а оплески"