Помер британський актор і продюсер сер Томас Шон Коннері у віці 90 років. Про це виданню BBC повiдомила сім'я легенди. Він є лауреатом премії "Оскар", дворазовим володарем BAFTA і триразовим лауреатом премії "Золотий глобус".

Читайте Знай в Google News!

За всю свою акторську кар'єру він зумів знятися в більш ніж 70 фільмах, серед яких можна виділити сім картин-екранізацій творів Яна Флемінга. Сер Шон Коннері виконав головну роль - Джеймса Бонда.

Шон Коннері, кадр з фільму
Шон Коннері, кадр з фільму

Саме за створення образу Джима Мелоуна в гангстерській драмі під назвою "Недоторканні" він був удостоєний премій "Оскар" і "Золотий глобус". А свою піввікову кар'єру завершив ще 17 років тому, в 2003 році. Після чого, проживав разом зі своєю дружиною на Багамських островах.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити
Показати ще

Він довгий час вважався одним з кращих акторів, які зуміли зіграти культового шпигуна. І згодом був посвячений у лицарі королевою Єлизаветою II у 2000 році. Він також зіграв у всіма відомих фільмах "Індіана Джонс і останній хрестовий похід", "Людина, яка хотіла бути королем" і "Вітер і лев"

Шон Коннері, кадр з фільму
Шон Коннері, кадр з фільму

Обов'язково підпишись на наш канал в Viber, щоб не пропустити найцікавіше

Нагадаємо, Макконахі помер під час інтиму: "Ніхто не міг його вбити, крім мами"

Як повідомляв "Знай.ua", померла актриса Маргарет Нолан: прославилася завдяки ролі у фільмах про Джеймса Бонда.

Знай.ua писав, прокляття "Дзвінка”: актриса, яка зіграла ту саму дівчинку, наклала на себе руки. Культовий хоррор-фільм" дзвінок "режисера Хідео накати, знятий в 1998 році, виявився"проклятим".